Direktlänk till inlägg 4 september 2009

SÅ KOMMER DU I FORM EFTER SOMMAREN - UTAN TRÄNING

Av REALISTISKA NYHETER - 4 september 2009 09:16


Realistiska Nyheter listar här tillsammans med sina läsare de sju mest effektiva sätten att komma i form efter semesterns frossande, utan att behöva svettas på gymmet! Är detta verkligen möjligt? Ja! Läs själv.

1. Spy mer
"Vill du bli kry, sätt igång och spy. Det är skojigt med bulimi". Så lyder texten i en låt av Tunnan och Moroten, och de kunde inte ha mer rätt. Bulimi är ett smidigt sätt att kunna äta vad man vill och ändå inte öka i vikt. Perfekt för den som inte kan klippa alla band till sötsaker på en gång.

2. Använd laxeringsmedel
När magen arbetar för snabbt hinner kroppen inte ta upp all näring, vilket i sin tur leder till att det du stoppar i dig inte hinner etsa sig fast likt en bilring runt din mage. Kom bara ihåg att skavsår på anus lätt uppstår efter för många toalettbesök, så glöm inte att smörja in dig med en fet creme före läggdags.

3. Ät papper
Detta är framförallt en populär bantningsmetod bland modeller. Blötlägg några ark oblekt toalett- eller hushållspapper och börja mumsa i dig. Detta fyller upp magsäcken och gör dig mindre hungrig.

4. Straffa dig själv
Om du inte kan stå emot den där lockande chokladkakan på kvällskvisten, se till att straffa dig själv rejält efteråt. Straffet kan te sig i form av smisk, epilering av könsdelar eller blöta fingrar i öronen. När detta har skett några gånger kommer du istället för suget på sött bara känna smärtan från en smiskad skinka när du tittar på chokladkakan. Pavlov visste vad han talade om.



5. Anlita en mobbare

Kommer du verkligen att våga frossa när en snygg, vältränad man eller kvinna står vid din sida och skriker hur ful och äcklig du är som vill äta det du lagt upp på tallriken? Nej.



6. Drick mindre vatten

Även vatten syns på vågen. Dricker du mindre väger du mindre. Risken för uttorkning finns, men i värsta fall hamnar du på sjukhus och minskar antagligen i vikt då maten där är nästintill oätlig.

7. Försök bryta käken
Det här är nog det allra bästa tillvägagångssättet för en säker viktminskning. Bryter du käken måste du sondmatas och kan helt enkelt inte misslyckas med bantningen!


Lycka till!



 
 
Annika

Annika

4 september 2009 09:28

Tackar för tipsen. :-)
*noterer alla som potentiella försöksvarianter*
För mig alltså.

http://acka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av REALISTISKA NYHETER - 14 september 2009 16:42


  Dörrvakter på den populära klubben The open landscape i Stockholm fick igår kväll stoppa en grovt berusad Ulf Lundell som ville in och ta plats på dansgolvet. Stjärnan uppges ha luktat hembränt brännvin och betett sig mycket stökigt. När den sven...

Av REALISTISKA NYHETER - 13 september 2009 15:03


Att Facebookspelet FarmVille tagit världen med storm har nog inte undgått någon. Ungdomar väljer att samla tryffel istället för studera, föräldrar kör hellre traktor än sina barn till skolan och aldrig förr har man varit så hjälpsam mot sina grannar....

Av REALISTISKA NYHETER - 7 september 2009 16:31

  Glöm Einstein. Glöm E=MC2. Glöm allt vad den allmänna relativitetsteorin heter. Ja, i alla fall om man skall tro Steffe DiMera, forskare på det egenfinansierade rymdlabbet SPACE ACE i Texas, USA. Mr DiMera har under flera år ensam drivit en av USAs...

Av REALISTISKA NYHETER - 7 september 2009 10:50

  En get och höna rykte i natt ihop efter ett gräl om spannmål på en gård i Fjärås, söder om Kungsbacka. Geten uppges ha fått livshotande skador och fördes med ambulans till Östra Sjukhuset i Göteborg, där den nu vårdas på intensivavdelningen. Tillst...

Av REALISTISKA NYHETER - 5 september 2009 10:48

  När man igår genomsökte den åttiotvååriga Fru Chertsons hem efter ledtrådar hittade man den lampa som i onsdags anmäldes försvunnen. Den låg under ett täcke i kvinnans säng. I förhör säger den lilla kvinnan att hon inte har något minne av att hon l...

Skapa flashcards